Vi har nå kommet godt igang med en solid arena for personlig trening.Det er en arena hvor vårt mål er å levere motiverende og inspirerende trening for alle som ønsker å bli pushet litt ekstra og oppnå resultatene man ønsker :)


For å få til dette er vi avhengig av et dyktig team av personlig trenere. Trenere som kan utfylle hverandre både i egenskaper, utdannelse og bakgrunn. Vi kan stolt si at vi har 3 personlige trenere vi er stolte over, og som nettopp utfyller hverandre på disse punktene :)
Er det spørsmål rundt personlig trener send mail til  post@arenatrening.no eller ring Harald Solberg mob. 45257786
Vet du allerede hvem du vil ha som pt så send direkte mail til dem for videre avtale. 

 

Vegard har en Master i Idrettsvitenskap fra Idrettshøgskolen og en Bachelor faglærer i kroppsøving og har styrketrening, muskelvekst og livsstilsendring som sine spesialiteter. Han har tidligere spilt fotball og badminton gjennom flere år, i tillegg til forskjellige maraton/obstacle runs.

Vegards egne ord:

Du skal føle seg ivaretatt, sett og få et variert treningsopplegg som både utfordrer deg og tilpasses ut i fra dine forutsetninger og mål. Jeg er opptatt av at du skal finne glede og mestringsfølelse i våre treninger sammen, det er mange veier til Rom. Du skal få mer ut av å trene med meg enn om du hadde trent alene. Uavhengig av om det handler om å få deg på trening, pushe deg eller mestre ting sammen.

Kontakt  vegard@arenatrening.no  for å booke timer med han allerede nå. 

 

Mia er 30 år gammel og tobarnsmor. Hun har bachelorgrad i ernæringsfysiologi og er sertifisert personlig trener v/AFPT (Akademiet for personlig trening).

Mia har tidligere spilt håndball i 11 år, og de siste årene har hun hovedsakelig trent kampsport og styrketrening. Etter å ha vært gjennom to svangerskap med både bekkenløsning i forkant og delte magemuskler i etterkant har hun opparbeidet seg god kunnskap rundt disse temaene og har mye egenerfaring med bekken- og korsryggplager, og opptrening av dette.
Mia tror på livsstilsendringer og variert og målbevisst trening.

Jeg kan ikke gjøre jobben for deg, men jeg kan gjøre veien litt enklere å gå. Du blir god på det du gjør :)

Kontakt Mia på  mia@arenatrening.no for å booke timer med henne. 

 

Alexandra er 25 år gammel og kommer fra Italia, hvor hun i flere år har jobbet som både PT og bokseinstruktør, i tillegg til å være en meget habil amatørbokser selv.
Språket går hovedsaklig i engelsk, men hun tar norskkurs for å lære seg språket så fort som mulig.

Her er Alexandras egne ord:

I am an Italian certified fitness trainer with experince in Boxing, both as a teacher and athlete.Courses: The science of nutrition and food as medicine.

My main goals are to make as many as possible passionate about sports and taking care of their physical and mental health while having fun and learning something new every day.

Favorite quote: "You\'re gonna eat lightning and you\'re gonna crap thunder " (Coach Mickey - Rocky Balboa)

Alexandra er nå fleksibel og har ledige timer både på dagtid og kveldstid, ukedager og helger.

Kontakt Alexandra på  alexandra@arenatrening.no  for å booke timer med henne. 

Personvern